Home Aktualitet Terrori në Unazë të Re, 4 banorë janë të arrestuar

Terrori në Unazë të Re, 4 banorë janë të arrestuar

nga Albina Hoxhaj

Terrori i ushtruar ndaj banorëve të Unazës së Re nuk ka përfunduar, pasi lajmërojnë në Nova Media së vijojnë të jenë të ndaluar Tomorr Gjata, Rruzhdi Daci, Eduart Ferati dhe Arben Qyrani.

Mësohet se janē liruar vetëm banorët që ndodhenin në Komisariatin Numër 6. Ata tregojnë se qëndruan në komisariar 5 orë dhe u morën në pyetje në prani të avokatit. Atyre iu është kërkuar që të mos protestojnë dhe të mos bllokojnë rrugën pasi ndryshimet në kodin penal e konsiderojnë vepër penale bllokimin e aksit rrugor.

Lajme te ngjashme