Policia ka liruar banorët e Unazës së Re. Ata u mbajtën për 5 orë të ndaluar në ambientet e komisariatit numër 6.

Të ndaluar ishin: Lindita Protoduari, Lutfi Kastrati dhe Artan Manushaqe, avokati që ka mbrojtur kauzën juridikisht.

Mbrëmja e sotme u shoqërua me tensione të forta, presin, terror dhe arrestime. Banorët shprehen se nuk do të ndalin protestën e derisa të fitojnë të drejtën e tyre.