Home Uncategorized Video/ Çfarë po ndodh? Policia zbarkon në Unazë të Re, arrestime masive

Video/ Çfarë po ndodh? Policia zbarkon në Unazë të Re, arrestime masive

nga Albina Hoxhaj

Policia ka zbarkuar në Unazë të Re dhe po kryen arrestime masive të banorëve. Prej disa ditësh këta banorë janë të terrorizuar, e megjithatë nuk e kanë ndal protestën në mbrojtje të banesave të tyre. Banorët janë duke lajmëruar dhe raportuar vazhdimisht në Nova Media mbi situatën.

Lajme te ngjashme