Home Aktualitet Tao Tao, para Venecias si një delinkuent!

Tao Tao, para Venecias si një delinkuent!

nga Albina Hoxhaj

Nga Dritan Kaba

Tao tao ngaqë i gënjeu për këstin e dytë, që do i jepte relatorve, i mbajti për hallet e veta. Tani ka filluar të gënjejë me titra të porositura.

Bën deklarata të rreme në emër të Komisionit të Venecias.

Hall i madh e ka zënë Taon. Me të madh se me Griseldën apo me Toyota Yaris. Kësaj radhe do ketë ‘furinë’ e liderit global.

U betua për të nder të hashashit, kokainës dhe PPP-ve, që do sillte një raport nga Venecia si ferman për Sulltanin.

Kujtoi se në Venecia kishte Artën, Dvoranin apo Donikën.

Turpi më i madh është se u përpoq të ndryshonte nëpërmjet zhakëve edhe deklaratën e parë të komisionit të Venecias, e cila u korrigjua nga vetë anëtarët e komisionit.

Tao tani është për gjynah.

Kur ta marrë vesh Edi që kërkoi falje para komisionit të Venecias, tamam si një delinkuent, ashtu siç është.

Ky është dështimi i parë i Deep State në Shqipëri!

Kjo është beteja e parë e madhe e fituar ndaj se keqes rilindase.

Ky është një lajm i mirë për të gjithë popujt e Ballkanit që vuajnë nën autokracinë lindore.

Lajme te ngjashme