Home Aktualitet Berisha: Baron droge e cilëson qytetari dixhital Edvin Mafinë!

Berisha: Baron droge e cilëson qytetari dixhital Edvin Mafinë!

nga Editor

Nga Sali Berisha/ 

Baron droge e cileson qytetari dixhital Edvin Mafine!

Ai ka nje pyetje interesante per Edvin Drogen!
Lexoni mesazhin dhe shikoni fotot e tij. sb

Ky sillet fiks si Baron Droge dhe jo si KM me avion privat
Besoj se ka shkelur Ligjin nr 9367 date 07.04.2005 Neni 23/1 “PËR PARANDALIMIN E KONFLIKTIT TË INTERESAVE NË USHTRIMIN E FUNKSIONEVE PUBLIKE”
Meqenese justifikohet se avionin ja sjellin dhurate, por ne kosto eshte dhurate qe e kalon limitin e ligjit

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!