Home Uncategorized “Rama iku në Amerikë për vaksina Pfaizer, sot solli kineze nga Turqia”

“Rama iku në Amerikë për vaksina Pfaizer, sot solli kineze nga Turqia”

nga Editor

Gazetari Agim Xhafka ka ironizuar fushatën elektorale të Edi Ramës me pandeminë dhe dështimin e tij për sigurimin e vaksinës së njohur nga SHBA dhe BE.

“Iku në Amerikë për vaksina Pfaizer, sot solli kineze nga Turqia. Si Njaziu:

-E sheh atë Ferrarin atje?

-Po.

-Ajo biçikleta e vjetër anash është imja”,- shkruan Xhafka në një postim në Facebook.

Lajme te ngjashme