Vasili: Të largojmë me çdo mjet Edi Rama, që s’paska kohë të presë BE-në!

Read Time:1 Minute, 19 Second

Nga Petrit Vasili.

Të largojmë me çdo mjet Edi Ramën, që s’paska kohë të presë BE-në! E kam thënë publikisht shumë herë që axhenda e zezë e Edi Ramës është kundër Evropës dhe integrimit europian

Tanimë kjo është tepër e qartë. Edi Rama i shërben konfliktit, shpopullimit dhe shpërbërjes së Shqipërisë për t’i mbyllur asaj dyert e Evropës dhe zhvillimit e demokratizimit te saj. Lexojeni deklaratën e poshtër të tij në Beograd.

Një deklaratë antishqiptare, anti-Kosovë dhe anti çdo vlere madhore, që shqiptarët an e kënd Ballkanit dhe botës, kanë ndërtuar. I çmenduri politik deklaroi në Beograd se “s’ka ndryshim axhende në raport me partnerët ndërkombëtarë, por ka një ndryshim formati që është i ndërtuar mes nesh, pa pritur që Bashkimi Evropian të ketë kohë të merret me ne. Le ta themi siç është realiteti, ne nuk jemi prioriteti i BE-së, prioriteti i tyre është procesi ku kanë hyrë për të reformuar veten. Ne nuk mund të presim të bëhemi prioriteti i BE-së”.

Pas kësaj deklarate, çdo veprim ndaj Edi Ramës dhe bagëtisë së tij të Rilindjes është legjitim. Ky individ i zi që bënte sikur iu shqye zemra për Evropën, e nxori fytyrën e vërtetë anti-integrim.

Bllokimi i Shqipërisë në rrugën e integrimit ka vetëm një renegat, një shkak, një pengesë dhe një fajtor: ai është Edi Rama. Shikojeni videon ku dy vjet më parë, në mes të Brukselit, ky i çmendur i bënte karshillëk Evropës me strategjinë e ligë për të na mbajtur jashtë saj.

https://www.facebook.com/1701679976798494/posts/2183575865275567/
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Braimllari: Shqipëria është kthyer në vend tranzit të kokainës dhe heroinës!
Next post Berisha: Nobelin e fitoi adhuruesi i Kasapit të Ballkanit..