Home Aktualitet “Patriotët” e shitur për një rrogë mujore në administratë

“Patriotët” e shitur për një rrogë mujore në administratë

nga Albina Hoxhaj

Nga Elda Ballabani

Shengeni Ballkanik, asi nën mëngë i Serbisë për të dalë në Adriatik duke zeruar rolin e Kosovës për reciprocitet ekonomik, i ofron Serbisë dhe Serbomëdhenjve Vuçiç, Daçiç & Co mundësinë e sundimit të tregut në rajon, për eksportin e lirë të mallrave dhe i jep shtetit Serb rol parësor në marrëdhëniet politike rajonale, përfshirë këtu edhe kushtëzimin nga ana e Serbisë për Kosovën në bisedimet mbi korrigjimin e kufijve!

Për gjithë këtë shërbim, “patriotët” e shitur për një rrogë mujore në administratë, t’i dërgojnë falenderime udhëheqësit të tyre shpirtëror Kryeargatit të Serbomëdhenjve Edvin Kristaq Drogës!

Kombi në kaos të dirigjuar nga antishqiptarët!
Poshtë Rilindja, poshtë argatët e Serbisë.
Dy janë zgjidhjet:
Kryengritje, ose dorëzim pa kushte!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!