Wed. Apr 14th, 2021

Eksperti gjerman pranë grupimit gjerman CDU-së, Martin Henze, ka reaguar ndaj qëndrimeve të ambasadorëve të vendeve kryesore në Tirana për situatën politike dhe pandeminë.

Në një reagim në postimin e ambadadorit të BE, Luigi Soreca, Henze shkruan: Ambasador, njerëzit po vuajnë nën autokracinë, urinë, korrupsionin e ekzekutivit Rama. Financimi i BE nuk po arrin atje ku duhet. Njerëzit po vdesin si mizat sepse ekzekutivi po dështon, ju po flisni për arkitekturën. Deklarata juaj është e turpshme për ne evropianët”.

error: Content is protected !!