Home Aktualitet Hajde vaksina për “personalitetet”!

Hajde vaksina për “personalitetet”!

nga Editor

Hajde radha për përsonalitet!-bërtasin në Air Albania.

Ndërkohë të moshuarit mbi 60 vjeç rrijnë e shikojnë në TV kryeministrin duke prit një qese me vaksina në Rinas dhe “personalitetet” që ai shoqeron për të bërë vaksinën.

Të vendosesh se kush duhet të jetojë e kush jo, kjo mbetet e poshtër. Qeveria duhet urgjent të gjejë vaksina për moshën mbi 60 vjeç, sepse janë mosha më e rrezikuar.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!