Home Aktualitet Trump dhe Clinton përplasen në Twitter/ Ja çfarë i shkruajnë njëri-tjetrit

Trump dhe Clinton përplasen në Twitter/ Ja çfarë i shkruajnë njëri-tjetrit

nga Editor

Përpasje në Twitter mes presidentit amerikan Donald Trump dhe rivales së tij në garë, ish sekretares ë Shtetit Hillary Clitnon, pas linçimit të disa lajmeve se, kjo e fundit do të garonte në presidencialet e 2020-ës.

Të dy u përballën gjatë zgjedhjeve të 2016-ës, ndërsa debatet vijojnë edhe sot në rrjetet sociale, me Trumo që e quan ish zonjën e parë të “lodhur”, ndërsa kjo e fundit i quan disa përkrahës të Trump “të mjerë”.

Mendoj se hajdutja Hillary Clinton duhet të futet në garë dhe të përpiqet që të vjedhë nga super e majta Elisabeth Warren. Vetëm me një kusht. Hajdutja duhet të shpjegojë të gjitha krimet dhe veprat e saj të rënda duke përfshirë si dhe pse fshiu 33 mijë e-maile pasi iu dërgua fletëthirrja “C””, shkruan Trump, ndërsa Clinton që i përgjigjet:“Mos më tundo. Bëj punën tënde”.

Lajme te ngjashme