Home Aktualitet Gratë e qeverisë Rama si kooperativistet e komunizmit

Gratë e qeverisë Rama si kooperativistet e komunizmit

nga Editor

Gratë e qeverisë Rama si kooperativistet e komunizmit”.

Kështu shprehet në një postim të tijin në Facebook analisti Ilir Demalia.

Gratë e qeverisë Rama si kooperativistet e komunizmit

Edi Rama kishte vënë minisreleshat ti dërgonin letër Hollandës për hapjen (shkaperthimin) e negociatave.

Ato biba, njëhershëm ju bindën supremacisē se K, Rama duke I dërguar letrën Parlamentit Hollandez për çeljen e negociatave për Shqipërinë.

Në një kohë që Parlamenti Hollandez është në një debat të forte për mbylljen Red Distriktit në Amsterdam, nuk kishte kohë të merrej me kërkesat e grave të K, Rama, I cili, si kodosh grash, përdor gratë e nderuara të qeverisë së dritave të kuqe për hapjen, e kjo do të thotë, shkapërthimin e Parlamentit Europian për të hapur K, Ramën.

Përgjigja e kryparlamentarit Hollandez ishte: në një kohë që ne kemi probleme të krimit dhe drogës me Red Distrikt në Amsterdam, nuk mund të negociojmë me Red Distrikt të Qeverisë suaj të dashura gra të K, Ramës.

Me këtë letër të grave të nderuara të qeverise se tij, drejtuar Parlamentit Europian, Rama çfaqi dhe njëherë në inkoshient idhullin e tij, kur grate kooperativiste I dergonin letër të hapur Komitetit Qendror dhe shokut Enver, për shqetësimin për çfaqjet e huaja dhe ideologjise borgjeze dhe masat që duhet të merrrte Partia.

Në nivelin e grave kooperativiste të komunizmit ranë dhe grate e qeverisë Rama me letrên e shkruar nga Rama dhe dërguar nga grate e K, Rama, Parlamentit Europian.

Lajme te ngjashme