Home Politike Manjani: Çfarë zgjedhjesh! Çfarë demokracie!

Manjani: Çfarë zgjedhjesh! Çfarë demokracie!

nga Editor

Nga Ylli Manjani

Çfarë zgjedhjesh!
Çfarë demokracie!

Votim, numërim dhe rezultat brenda dit-natës.

As zhurmë, as shamata.

Kosova zgjedh demokratikisht në një sistem proporcional dhe me lista të hapura.

Kosova zgjidh krizën politike me zgjedhje, si çdo komb e edukuar demokratikisht.

Kosova, shtet i ri me kufizime absurde deri tek lëvizja e lirë është shembull demokracie!

Republika e Shqipërisë është turp e faqja e zezë!

Politika të mos hajë më shumë m… (ose të hanë po tu hahet), por të mësojë nga Kosova!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!