Home Aktualitet Ngjarja në Itali, policia e shtetit ceremoni para Ambasadës Italiane

Ngjarja në Itali, policia e shtetit ceremoni para Ambasadës Italiane

nga Albina Hoxhaj

Policia e Shtetit në solidaritet me Policinë italiane, në shenjë respekti për policët italianë, të cilët dhanë jetën në krye të detyrës, në Trieste të Italisë, paraditen e sotme organizoi një ceremoi para Ambasadës Italiane në Tiranë.

Punonjësit e Policisë kanë mbajtur drejtqëndrim dhe për një minutë kanë mbajtur ndezuar sirenat e Policisë.

Ambasadori Alberto Cutillo ka falënderuar Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Shtetit dhe punonjësit e Policisë për këtë gjest solidariteti.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!