Home Uncategorized Demiraj live në Nova Media: Qeveria e përkohshme të dënojë politikanët e inkriminuar

Demiraj live në Nova Media: Qeveria e përkohshme të dënojë politikanët e inkriminuar

nga Albina Hoxhaj

Dritan Demiraj është i ftuar në Nova Media drejtpërdrejtë ku po diskuton mbi realitetin në Shqipëri. Ish Ministri i Brendshëm i përkohshëm pas marrëveshjes së PD me PS, deklaroi se qeveria e përkohshme duhet të mbyllë përfundimisht këtë periudhë stanacioni që ka pasur Shqipëria, duke dënuar të gjithë politikanët e inkriminuar.

Demiraj tha se diaspora ka nisur një lëvizje kundër qeverisë për të sensibilizuar edhe Shtëpinë e Bardhë lidhur me realitetin e hidhur. Ai theksoi se u detyrua të largohet nga Shqipëria pasi e hoqën nga puna dhe i mbyllën të gjitha bizneset por është dëshirë e madhe e tij të rikthehet dhe të jetojë në Shqipëri.

NOVA MEDIA LIVE Broadcasting

NOVA MEDIA LIVE Broadcasting

Posted by NOVA MEDIA Albania on Saturday, October 5, 2019

Lajme te ngjashme