Home Aktualitet “E mbyte zonjën”, gratë në Laknas bëhen ‘gardh’, humbin ndjenjat gruaja dhe fëmija

“E mbyte zonjën”, gratë në Laknas bëhen ‘gardh’, humbin ndjenjat gruaja dhe fëmija

nga Editor

Tiranë- Përplasja e banorëve me Policinë. Vijon përplasja e banoreve të Laknasit me Policinë. Gratë nuk lejojnë që firma të ndërhyjë për të bërë shpyllëzimin e zonës.

Një vajzë e vogël bashkë me nënës e saj ka humbur ndjenjat pas përplasjeve me Policinë.

“S’keni për të parë ditë me sy, Nuk do ju lejojmë ore. Mos shtyni ore. E mbyte atë zonjën ore. Largohuni“, këto janë disa nga thirrjet e banoreve teksa u përplasën me policinë.

Lajme te ngjashme