Home Aktualitet Bashkia moniste e Sarandës po kryen një tjetër skandal korruptiv

Bashkia moniste e Sarandës po kryen një tjetër skandal korruptiv

nga Editor

Deklaratë e Degës së PD Sarandë

Bashkia Sarandë po kryen një tjetër nismë korruptive. Sipas bashkisë moniste, po kryhet Rishikimi i Planit të Përgjithshëm Vendor”.

Një cështje kaq jetike u trajtua në një takim të fshehur pa media dhe pa prezencë qytetare vetëm me ca miq të kryebashkiakut dhe klanit mafioz të tij.

Kerkojmë nga kjo bashki të sqarojë qytetarët!

Përse kaq emergjencë për të ndryshuar Planin e Përgjithshëm vendor?

Cfarë planesh ka dhe kush po e realizon studimin?

Përse asnjë dalie ne media apo konferencë shtypi nga kryebashkiaku për këtë veprim mafioz?

Zoti Gurma, qytetarët presin sqarime nga ana juaj, përse vetëm pas dy vitesh ju doni të ndryshoni prapë planin e përgjithshëm vendor?

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!