Home Aktualitet Foto/ Çfarë po nodh në spitalet e Covid? Ambulancat presin në radhë, familjarët qese me ushqime për të shtruarit në spital

Foto/ Çfarë po nodh në spitalet e Covid? Ambulancat presin në radhë, familjarët qese me ushqime për të shtruarit në spital

nga Editor

Pandemia i ka zhytur në kaos spitalet në vend. Ambulancat presin në radhë për shkak se shtretërit janë të zënë.

Ndërkohë, të afërmit presin me ankth përpara spitaleve për të mësuar diçka më shumë për njerëzit e tyre.

Ata sjellin me vete edhe ushqime e pije për ata që janë brenda. Një infermier i merr ato dhe ua shpërndan, siç tregojnë këto foto të LSA.

1 14
2 11
3 7
4 4

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!