Home Aktualitet Basha në Laprakë: Mungesa e konsumit po çon biznesin drejt falimentimit. Qeveria nuk ndihmon qytetarët!

Basha në Laprakë: Mungesa e konsumit po çon biznesin drejt falimentimit. Qeveria nuk ndihmon qytetarët!

nga Editor

Tregëtia dhe shërbimet janë në krizë të rëndë. Bizneset e shërbimit në Tiranë po falimentojnë nga rënia e konsumit. Kjo është situata kudo në Shqipëri dhe të njëjtat shqetësime ndanë me mua dhe tregtarët e zonës së Laprakës.

Qytetarët nuk po marrin ndihmë nga qeveria, papunësia po shtohet dhe po rritet kosto e jetesës. FMN konfirmoi atë që i kemi kërkuar prej muajsh qeverisë Rama: të japë ndihmë financiare për të gjithë qytetarët.

Qeveria Rama ka dhënë paketën më të vogël të ndihmës në Ballkan.

Bizneset shqiptare meritojnë më shumë. Qytetarët e Shqipërisë meritojnë një qeveri që kujdeset për njerëzit, jo për vete.

Është koha të ecim përpara. Është koha për ndryshim.

1 15
3 8
1 12 768x512 1
2 9
3 6


Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!