Home Aktualitet Rama “Turizëm në USA” për vaksinën AntiCOVID| Open Data: Nuk ka parashikuar asgjë në Buxhet! Ja dokumentet

Rama “Turizëm në USA” për vaksinën AntiCOVID| Open Data: Nuk ka parashikuar asgjë në Buxhet! Ja dokumentet

nga Editor

Drejtoresha e Open Data Albania Aranita Brahaj përmesnjë komunikimi ka deklaruar se
Shpenzimet per Vaksinen dhe Parablerjen e saj nuk kane qene prioritet i Qeverise me Buxhetin dhe Ndryshimet e tij ne 2020.

Kjo Marrveshje Paraprake siguron te Vaksinim ne nje sasi te caktuar. Por Qeveria Edhe Per kete pret Celjen e Buxhetit 2021 per ta paguar. Buxhetet e 2020 kishin prioritet pagesa per PPP e zullume te tjera.
Te shohim sa do beje pune Kryeministri qe tashme po udheton drejt ShBA – ve per te garantuar sasi vaksine qe eshte e gatantuar me nje nje Marrveshje te Nenshkruar. #ProkurimeTransparente #OpenProcurement
Link te dhena dhe dokumente per Parablerje Vaksinim.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!