Home Aktualitet Rama largon Kiço London nga drejtimi i Teatrit Eksperimental, e zëvendëson me “lëpirësin” e Portokallisë

Rama largon Kiço London nga drejtimi i Teatrit Eksperimental, e zëvendëson me “lëpirësin” e Portokallisë

nga Editor

Kiço Londo është liruar nga detyra e drejtorit të Teatrit Kombëtar Eksperimental, “Kujtim Spahivogli”. Në vend të tij është emëruar në detyrë “lëpirësi” i Portokallisë, regjizori Altin Basha.

Vendimi i Këshillit të Ministrave

PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË DREJTORIT TË TEATRIT KOMBËTAR EKSPERIMENTAL “KUJTIM SPAHIVOGLI”

Në mbështetje pikës 2, të nenit 100, të Kushtetutës, dhe të pikës 3, të nenit 9, të ligjit nr. 10352, datë 18.11.2010, “Për artin dhe kulturën”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Kulturës,

Këshilli i Ministrave

VENDOSI:

1. Z. Kiço Londo, drejtor i Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”, lirohet nga kjo detyrë.

2. Z. Altin Basha emërohet drejtor i Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

ZËVENDËSKRYEMINISTËR

Erion Braçe

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!