Home Aktualitet Ylli Dylgjeri: Zoti Ministër, përfundimisht je i kapur!

Ylli Dylgjeri: Zoti Ministër, përfundimisht je i kapur!

nga Editor

Zoti Lleshi,
Makinat zyrtare nuk krahasohen me makinat e policëve. Policët në Shqipëri, siç del dhe nga raportet studimore te ndërkombëtareve 1 në 6 është i korruptuar! Mjetet janë makina pune!
Po Ti, po vazhdon të japesh argumenta mafioze ne daljet ne publik per blerjen e makines BMW.
Mbahu or burre mirdite! Je prezantuar si intelektual! Nuk jep keto argumente intelektuali i propozuar nga shkrimtari Ismali Kadare per President! Na zhvleftesove edhe rekomanduesin “Nobel”!
Pastaj, makinen Ty ta blen Garda e Republikes, ka standarte, dhe buxhete per nivelin Minister. Nga hulumtimet del qe edhe nje Guvernant Banke ne SHBA nuk mund ta bleje mjetin me te shtrenjte se 50 mijë usd, per shume arsye, edhe se nuk duhet të dalloje mes te tjereve. Ose nje argument tjeter ne çmim eshte edhe largesia me banesen, etj. Por ketu, ne kete vend qe zaptuat Ju, pa asnje kontribut ne politike, e ne PS mund te shkoje çdo broçkull qe shitet për argument.
Zoti Minister, perfundimisht je i kapur…
Ti gjej shesh e blej…BMW.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!