Home Aktualitet Basha publikon videon me historinë e vajzës nga Lezha: Të rinjtë skanë mundësi punësimi, ne do ta ndryshojmë këtë situatë

Basha publikon videon me historinë e vajzës nga Lezha: Të rinjtë skanë mundësi punësimi, ne do ta ndryshojmë këtë situatë

nga Editor

Është e papranueshme që të rinjtë nuk kanë mundësi punësimi.
Ne do ta ndryshojmë këtë situatë. Ky vend i mrekullueshëm e ka potencialin të ofrojë gjithçka. Të rinjtë duhet të kenë shpresë dhe besim për të ardhmen. Na duhet vetëm të punojmë së bashku për ta bërë Shqipërinë një vend më të mirë me mundësi për çdo shqiptar.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!