Home Aktualitet Kur gazeta e partisë akuzonte shoqatën “Mjaft”, dy protagonistët janë shokë të pushtetit

Kur gazeta e partisë akuzonte shoqatën “Mjaft”, dy protagonistët janë shokë të pushtetit

nga Sonila Osmanaj

Nga: Elona Caslli

Kur gazeta e partisë në pushtet akuzonte shoqatën “Mjaft” se ishte e lidhur me SHIK-n e Gazidedes. Në reagim, “Mjafti” bënte demontrime si të llojit në foto duke ironizuar gazetën më të vjetër të kohës. Sot mbas kaq vitesh, dy protagonistët që kanë të njëjtin emër janë shokë të pushtetit, njëri ndë beledije dhe tjatri ndë governë. Si e “zgjidhën” këtë punën e Gazidedes në vitin 2004 nuk u mor vesh.

Lajme te ngjashme

error: Content is protected !!