Home Aktualitet Po s’ka më turp se kaq!

Po s’ka më turp se kaq!

nga Sonila Osmanaj

NGA TAULANDA JUPI

Hipokrizia ka një fytyrë, që ndonëse rreket të grimohet e kurohet si “plaku i urtë”, është thjesht e vetëm një DESHTIM.
➡️Nëse si kryeministër u qan hallin mjekëve shpërbleji- mos gënje!
➡️Nëse si kryeministër u qan hallin infermirëve shpërbleji- mos gënje!
➡️Nëse si kryeministër ndjen keqardhje për qytetarët, ndihmoji me paketa ndihme për ilaçet- dhe shpenzimet për #COVID -19- mos i gënje!
➡️Nëse si kryeministër ndjen keqardhje për pensionistët, ndihmoji – mos i gënje!
➡️Nëse si kryeministër ndjen keqardhje për mësuesit , ofroju paketa ndihme për masa mbrojtëse- mos i gënje!
➡️Nëse si kryeministër, u qan hallin fëmijëve, krijo mundësinë për më shumë ambiente për mësim ku të respektohet realisht distancimi social- mos gënje!
Çdo gjë tjetër është propagandë!

Lajme te ngjashme

error: Content is protected !!
WhatsApp Na Shkruani!