Home Aktualitet Babe, këtë hartimin tënd e hedh në erë veçse një pyetje!

Babe, këtë hartimin tënd e hedh në erë veçse një pyetje!

nga Sonila Osmanaj

Nga Elona Caslli

Pse duhet të ketë mbipopullim në morg?!

Nuk ka familje shqiptare që lë familjarin e tij në morg pasi lajmërohet për vdekjen e tij, sikundër nuk ka familjarë që duan të kryhet autopsia.

Atëherë, lind pyetja- Pse duhet të ketë aq shumë të vdekur në morg?! A lajmërohen menjëherë familjarët fill pas vdekjes së pacientit?!

Këtë na sqaro Babe dhe urdhëresat e moralit braktisi se janë flluska sapuni të panevojshme.

Post Scriptum- Hartimi nuk është argument.

Elona Caslli

Lajme te ngjashme

error: Content is protected !!
WhatsApp chat