Home Uncategorized Gara për anëtarin e 11-të të KLP/ Donika Prela përjashtohet nga votimi

Gara për anëtarin e 11-të të KLP/ Donika Prela përjashtohet nga votimi

nga Albina Hoxhaj

Këshilli i Lartë i Prokurorisë përzgjedh sot anëtarin e 11-të të këtij Këshilli. Për shkak të vonesës është përjashtuar nga votimi, drejtuesja e Prokurorisë për Krimet e Rënda, Donika Prela.  

Prela mbërriti në votim kur kutia ishte mbyllur, duke e lenë jashtë procedurës.

“Kisha një angazhim tjetër prandaj nuk mund atë vija në kohë”, -ka thënë Prela.

Në mbledhjen e sotme që po zhvillon KLP, anëtarët kanë të drejtë të zgjedhin mes Esmeralda Keshit dhe Vladimir Marës.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!