Home Aktualitet Hëngrën në fast-food-in pranë shkollës, përfundojnë në spital me të vjella 20 nxënës në Shkodër

Hëngrën në fast-food-in pranë shkollës, përfundojnë në spital me të vjella 20 nxënës në Shkodër

nga Editor

NOVA MEDIA.al ka mësuar se adoleshentët kanë shfaqur shenja si marrje mendsh apo të vjella pasi kanë konsumuar ushqim në një fast-food pranë shkollës së tyre.

SHKODËR– Njëzet nxënës kanë përfunduar të helmuar në spitalin e Shkodrës me marrje mendsh dhe të vjella.

Mësohet se nxënësit janë të moshës 15-16 vjeç dhe se janë helmuar gjatë orarit të pushimit në shkollën në Postridë, ku edhe vazhdojnë mësimin.

NOVA MEDIA .al  ka mësuar se adoleshentët kanë shfaqur shenja si marrje mendsh apo të vjella pasi kanë konsumuar ushqim në një fast-food pranë shkollës së tyre.

Dyshimet e para bien mbi këtë ushqim që është konsumuar në masë nga nxënësit, por që duhet pritur analizat në mënyrë që të kuptohen shkaqet më konkrete.

Lajme te ngjashme