Home Aktualitet COVID hyn në burgun e Bënçës, 5 të dënuar rezultojnë pozitiv me koronavirus

COVID hyn në burgun e Bënçës, 5 të dënuar rezultojnë pozitiv me koronavirus

nga Albina Hoxhaj

Covid hyn dhe në burgun e Bënçës. Në këtë burg  i cili ndodhet në Tepelenë pesë të dënuar janë infektuar nga koronavirusi.

Mësohet se ata janë transportuar për në burgun e Shën Kollit.

Në burgun e Bënçës vuajnë dënimin 109 të burgosur. Ende nuk dihet se nga erdhi infektimi i të tyre.

Lajme te ngjashme