Home Aktualitet Vettingu, KPK konfirmon në detyrë prokuroren Dorina Bejko

Vettingu, KPK konfirmon në detyrë prokuroren Dorina Bejko

nga Albina Hoxhaj

KPK konfirmon në detyrë prokuroren Dorina Bejko.

KPK ka konfirmuar në detyrë prokuroren Dorina Bejko. Drejtuesja e Prokurorisë së Pogradecit, Dorina Bejko u përball të premten me gjetjet e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për rivlerësimin kalimtar.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konstatoi pasaktësi dhe mospërputhje për likujditetet dhe burimin e krijimit të disa pasurive, ndërkohë që Bejko u vlerësua pozitivisht për figurën dhe profesionalizmin.

Lajme te ngjashme

error: Content is protected !!