Wed. Apr 14th, 2021

Partia Demokratike ka publikuar një video, që sipas tregon se kryeministri Edi Rama është futur në karantinë mendore.

Përmes një statusi në Facebook, PD-ja shkruan se Rama po bëhet gazi I botës, pasi nuk shikon nga bota e tij virtuale Shqipërinë me sytë e të varfërve.

“Rama, në karantinë mendore, po bëhet gazi i botës. Ky burri ka kohë që ka hyrë në një karantinë mendore. Sikur të dilte pak fare nga bota e tij virtuale dhe ta shihte Shqipërinë me sytë e të varfërve, mjekëve, mësuesve, prindërve, nuk do të bëhej gazi i botës.  Mos u habisni prej marrëzive që nxjerr nga goja! Do të dëgjoni pa fund nga këto deri më 25 Prill,”- shkruhet krah videos.

error: Content is protected !!