Home Kronike U gjetë i vrarë në mënyrë makabër në Kroaci, vdekja e 24-vjeçarit francez po hetohet dhe në Shqipëri

U gjetë i vrarë në mënyrë makabër në Kroaci, vdekja e 24-vjeçarit francez po hetohet dhe në Shqipëri

nga Albina Hoxhaj

Eliot Charlet është një 24-vjeçar francez, i cili është gjetur i vrarë në prill të këtij viti në Kroaci. Ndërkohë kërkimet për gjetjen e vrarësit të tij po kryen dhe në Shqipëri. Prokuroria e Tiranës është duke verifikuar kontaktet e 24-vjecarit në Shqipëri, pasi ka rezultuar nga hetimet franceze që ka pasur kontakte që lidhen me antenat telefonike shqiptare.

Ndërsa, për verifikimin e këtyre të dhënave janë angazhuar Oficerë te Policisë Gjyqësore, që ndër të tjera do të verifikojnë një sërë personash që kanë hyrë dhe dalë nga Shqipëria në data të afërta me vrasjen, e cila konsiderohet ende mister për autoritetet franceze dhe kroate.

Të dhënat e mbledhur nga Prokuroria e Tiranës, më pas do t’i dërgohen autoriteteve franceze.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!