Home Bota Maqedonia e Veriut pritet që të shkojë drejt izolimit, Ministri i Shëndetësisë thotë se dy javët në vijim janë deçizive

Maqedonia e Veriut pritet që të shkojë drejt izolimit, Ministri i Shëndetësisë thotë se dy javët në vijim janë deçizive

nga Albina Hoxhaj

Maqedonia e Veriut pritet të izolohet për shkak të rritjes së numrit të personave të infektuar me Covid-19.

“Presim që të kemi një periudhë përpara, në javën e ardhshme deri në dy, në të cilën ne patjetër do të shohim efektet e masave kufizuese. Presim që numri i pacientëve të diagnostifikuar në atë periudhë të stabilizohet dhe për atë periudhë pas kësaj numri të ulet. Komisioni po monitoron situatën epidemiologjike dhe nëse është e nevojshme, do të rekomandojë masa shtesë kufizuese pas fundjavës, të tilla si mbyllja e plotë e disa operatorëve ekonomikë dhe kufizimi i lëvizjes, qoftë brenda natës, pasdite ose gjatë fundjavave”, tha  Ministria e Shëndetësisë.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!