Home Aktualitet O njerëz… A kuptoni apo jeni dehur??? Vjen një reagim i fortë nga Fuga… AKTUALITET

O njerëz… A kuptoni apo jeni dehur??? Vjen një reagim i fortë nga Fuga… AKTUALITET

nga Editor

Nga Artan Fuga

Ta masësh punën shkencore vetëm me numur artikujsh është njësoj si te shkosh në një restorant dhe të ngopesh me mënu- në!

Kërkimi shkencor nuk është thjesht për t’u shkruar, por :

për të zgjidhur problemet reale,

për t’u zbatuar,

për t’u vënë në jetë,

për t’u përthithur nga agjencitë që kanë projekte për
përmirësimin e jetës,

për të dhënë instrumenta metodologjikë për veprim,

për të kryer reforma të vërteta te ne,

kryesisht këtu në Shqipëri!

Apo të botoj andej nga Qiproja ndonjë shkrim, a në Monaco, apo në Letoni, apo në Suedi!

Këta duan t’ kthejnë kërkimin shkencor në grafomani dhe rezultatet e tij vetëm në shkronja mbi letër!

O njerëz! A kuptoni apo jeni dehur!

Lajme te ngjashme