Home Aktualitet Komisioni Hetimor për Metën, Kuvendi socialist shtyn afatin deri më 8 Dhjetor

Komisioni Hetimor për Metën, Kuvendi socialist shtyn afatin deri më 8 Dhjetor

nga Albina Hoxhaj

Kuvendi socialost miratoi kërkesën e Komisionit Hetimor për presidentin për zgjatjen e punimeve me dy muaj. Me 103 vota pro, asnjë kundër dhe 3 abstenim u zgjatën punimet për Komisionin Hetimor.

Komisioni kërkoi zgjatje të afatit të punimeve për të marrë kohë që të japë një vendim mbi presidentin Ilir Meta, pas publikimit të raportit të Venecias më 11 Tetor.

Lajme te ngjashme