Home Aktualitet Demiraj: Të themelohet një njësi e përbashkët e Forcave Speciale të Shqipërisë dhe Kosovës

Demiraj: Të themelohet një njësi e përbashkët e Forcave Speciale të Shqipërisë dhe Kosovës

nga Editor

Ish ministri i Brendshëm Dritan Demiraj përmes një komunikimi ka deklaruar se: “situata e sotme politike dhe e sigurise ne rajon dhe ne bote, armatosja e paprecedente e Serbise, rritja e rreziqeve dhe kercenimeve nga kercenimet e luftes asimetrike, rritja e influences se Rusise dhe Kines ne rajon dhe me gjere kerkojne qe qeverite e Shqiperise dhe te Kosoves te forcojne ndjeshem kapacitetet ushtarake.

Nostalgia per karrieren ushtarake dhe respekti per uniformen me forcojne dhe nje here bindjen se ne te ardhmen duhen krijuar me shume njesi speciale te perbashketa per tu perballur me keto kercenime.

Edhe njehere respekt dhe mirenjohje per njesine Shqiptare elite “BOS” te Ballkanit, te cilen e shkaterruan mrikat dhe “kapterret” e Rames qe drejtojne ushtrine.

D. D. Michigan.

Lajme te ngjashme

error: Content is protected !!