Home Aktualitet Kryemadhi në shtëpinë e durrsakes: Shqipëria ka nevojë për njerëz si Ada, që duan të ndërtojnë jetën në Shqipëri

Kryemadhi në shtëpinë e durrsakes: Shqipëria ka nevojë për njerëz si Ada, që duan të ndërtojnë jetën në Shqipëri

nga Editor

Nga Monika Kryemadhi

Ada është durrsake, pedagoge ekonomie që pas shumë vitesh studimi dhe jete në Itali, ka vendosur të rikthehet këtu në vendin e të parëve.

Kënaqësi që bashkë me Adën ndamë ide të përbashkëta përsa i përket gjendjes aktuale ekonomike dhe zhvillimit të mëtejshëm të Durrësit.Shqipëria ka nevojë për njerëz si Ada, intelektualë dhe profesionistë të rinj që duan të ndërtojnë jetën në Shqipëri dhe që janë të gatshëm të angazhohen për ta bërë Shqipërinë shtëpi.Mirëserdhe Ada, në Shqipëri dhe në LSI.#ShqipëriaShtëpiaJuaj

🌹

#ShqipëriaShtëpiaetërinjve#LSI#BashkohuEdheTi

🌹

Lajme te ngjashme

error: Content is protected !!