Home Aktualitet FOTO| Rama në Shijak me Bodigardë, polici e ambulanca për një vizitë 30 minuta. Sa është kosto?

FOTO| Rama në Shijak me Bodigardë, polici e ambulanca për një vizitë 30 minuta. Sa është kosto?

nga Editor

Sa është kosto e lëvizjes së gardës, policisë së rendit dhe asaj rrugore, ambulanca, administratë bashkie, kamaramanë e fotografë të KM? E thjeshtë sa një shtëpi në Shijak.

Lajme te ngjashme

error: Content is protected !!