Home Aktualitet “Kultura dhe dija në rrezik”- Fuga: Matja e punës shkencore me botime artikujsh në revista, i vë shkelmin inteligjencës shqiptare

“Kultura dhe dija në rrezik”- Fuga: Matja e punës shkencore me botime artikujsh në revista, i vë shkelmin inteligjencës shqiptare

nga Editor

Kush po e fut kërkimin shkencor në rrugë qorre!

Matja e punës shkencore vetëm me botime artikujsh në revista, sikurse kërkon ministria e arsimit,
e shkatërron dijen shqiptare,
i ve shkelmin inteligjencës shqiptare,
djeg fatet e rinisë studentore të Shqipërisë,
kalbëzon dhe zhyt në korrupsion universitetet,
Eshtë në kundërshtim me normat dhe direktivat e BE.

Unë mund ta provoj këtë !

Kultura dhe dija shqiptare në rrezik!

Doktorë, doktorantë, profesorë të asociuar, profesorë, jemi të gjithë të orientuar në rrugë qorre!

Duhet Komitet Shpëtimi për kërkimin shkencor!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!