Home Politike Meta viziton Qendrën e Ekselencës së Mbrojtjes Kibernetike të NATO-s

Meta viziton Qendrën e Ekselencës së Mbrojtjes Kibernetike të NATO-s

nga Albina Hoxhaj

Presidenti Ilir Meta vizitoi Qendrën e Ekselencës së Mbrojtjes Kibernetike të NATO-s në Talin, me ftesë të Drejtorit të saj, Kolonelit Jaak Tarien.


Pas vizitës Meta tha se patëm një bisedë mjaft konstruktive në lidhje me veprimtarinë e kësaj Qendre të Aleancës, dhe për mundësitë që ajo ofron për trajnimin e specialistëve shqiptarë të fushës.

Në përfundim të postimit të tij zyrtar Meta thekson se mbrojtja kibernetike është element tepër i rëndësishëm për mbrojtjen kolektive të NATO-s.

Lajme te ngjashme