Home Aktualitet Lindi si Parti Komuniste, u bë Parti e Punës, u bë synet në Parti Socialiste dhe përfundoj në Parti e Sumës.

Lindi si Parti Komuniste, u bë Parti e Punës, u bë synet në Parti Socialiste dhe përfundoj në Parti e Sumës.

nga Arian

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!