Home Aktualitet Viti i ri akademik/ Ministrja e Arsimit, Evis Kushi firmos urdhrin: Universitetet fillojnë më 2 nëntor

Viti i ri akademik/ Ministrja e Arsimit, Evis Kushi firmos urdhrin: Universitetet fillojnë më 2 nëntor

nga Editor

Viti i ri akademik i Arsimit të Lartë do të fillojë më 2 nëntor.

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi ka firmosur urdhërin për caktimin e datës dhe ka caktuar datën 2 nëntor.

Po ashtu ministrja i kërkon IAL-ve të dërgojnë të gjithë listën e studentëve të regjistruar sipas programeve të studimit dhe fakulteteve përkatëse.

Lajme te ngjashme

error: Content is protected !!