Home Aktualitet Jorida Tabaku publikon videon me mashtrimet e Ramës për planin kombëtar të rimëkëmbjes: Askush nuk pret më asgjë nga ky sharlatan i pacipë që nuk kursen askënd, në shërbim të oborrit

Jorida Tabaku publikon videon me mashtrimet e Ramës për planin kombëtar të rimëkëmbjes: Askush nuk pret më asgjë nga ky sharlatan i pacipë që nuk kursen askënd, në shërbim të oborrit

nga Sonila Osmanaj

Kolona e gënjeshtrave dhe mashtrimeve tvijon!
E frikshme se si një kryeministër shpik një program dhe e pagëzon si “Plani Kombëtar i Rimëkëmbjes Ekonomike” vetëm për ta instrumentalizuar si gënjeshtrën e radhës.
Askush nuk pret më asgjë nga ky sharlatan i pacipë që nuk kursen askënd, në shërbim të oborrit të tij, mbjellë me gënjeshtra, premtime boshe dhe korrupsion.

Lajme te ngjashme

error: Content is protected !!