Home Aktualitet Nova Media do të kalojë në faqen e re në Facebook. Nova Media al ose @ NovaMedia.al

Nova Media do të kalojë në faqen e re në Facebook. Nova Media al ose @ NovaMedia.al

nga Arian

Duke filluar nga Shtatori 27, 2020 faqja zyrtare e Nova Media Albania do te ndryshojë në faqen e re Nova Media al ose @NovaMedia.al

Nova Media Albania po perjeton terrorin e kuq të shekullit 21. Ne jemi të vendosur të luftojmë me nje te demokratike sistemin diktatorial Ramist në shqiperinë tonë. Ju lutemi na ndiqni ne faqen e re dhe beheni like dhe follow.
Respekt

Nova Media Network.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!