Home Politike Meta takon ministrin e Brendshëm të Kosovës Ekrem Mustafa

Meta takon ministrin e Brendshëm të Kosovës Ekrem Mustafa

nga Albina Hoxhaj

Presidenti Meta priti në një takim ministrit të Brendshëm të Kosovës Ekrem Mustafa.

“I lumtur t’i shprehja sot ministrit të Brendshëm të Kosovës, z.Ekrem Mustafa, mirënjohjen për bashkëpunimin dhe ndihmën e qeverisë së Kosovës, për tejkalimin e pasojave të tërmetit.
Shqipëria dhe Kosova çdo herë të parat në krah të njëra-tjetrës”, tha Meta pas përfundimit të takimit.

Lajme te ngjashme