Home Politike “Një përgjigje për Elisën & Co! Heshtni!” “Shpërthen” Dylgjeri: Mos na hapni barkun me shkeljen e Kushtetutës nga ana e Presidenti!!!

“Një përgjigje për Elisën & Co! Heshtni!” “Shpërthen” Dylgjeri: Mos na hapni barkun me shkeljen e Kushtetutës nga ana e Presidenti!!!

nga Editor

Nga Ylli Dylgjeri

Heshtni!
(një përgjigje për Elisën & Co)

Aman mos na hapni barkun me shkeljen e Kushtetutës nga ana e Presidenti!!!
Heshtni Ju Qeveritarë e shtetarë që nuk keni lënë M…pa shkelur. Ju mbani erë kudo, ndaj dhe erdhëm
në këtë ditë që po qelbim europën e më gjerë.
Vetëm ju Elisa e të gjitha kërthizat qeverisëse nuk keni të drejtë të na tregoni shkeljen e ligjit. Ju e shkelët ligjit me dhe pa doganë. Ju që e kanabizuat këtë vend.
Ju që e PPP-zuat vëndin për tërë brezat që do vinë.
Ju që e varfëruat këtë vend në ikje.
Ju që na latë pa institucione drejtësie. Ju nuk keni moral sepse nuk ju qas njeri pa u larë e dezifektuar deri në rrënjë. Ju që na latë jashtë Europe, më pakta është të heshtni.

Lajme te ngjashme