Home Aktualitet Kryeministri i shqetsuar se ku do të përfundojë pas zgjedhjeve

Kryeministri i shqetsuar se ku do të përfundojë pas zgjedhjeve

nga Editor

Mjeshtri Bujar Kapexhiu ka ironizuar me një karikaturë kryeministrin Rama dhe Rilindjen të cilët po shqetsohen për fatin e tyre personal pas zgjedhjeve.

Lajme te ngjashme