Home Aktualitet Rama, koha për të ikur

Rama, koha për të ikur

nga Editor

Nga Herion Mesi-

Edi Rama u shfaq sot me bustin e Skënderbeut pas vetes në një restorant luksoz në Elbasan, ku ndonëse i lodhur nga pushteti 8 vjeçar si kryeministër dhe nga karrika pushtetare që prej vitit 1988, përsëri tha se do ta drejtojë edhe katër vite të tjera Shqipërinë.

E verteta mbetet se Edi Rama do të pësojë humbjen më të madhe si drejtues i PS, bile do ta rrënojë këtë forcë politike të tjetërsuar në Rilindje, sa humbje do të jetë më e keqja e historisë së PS. Edhe më keq se sa përfundoi PD-ja në zgjedhjet e qershorit 2017.

Nuk ka asnjë shans që të marrë të tretë Edi Rama dhe për këtë do jetë përqindja e jashtëzakonshme në votime në prill 2021, e cila do ta rrënojë Rilindjen.

Edi Rama ka një udhë të pashkelur ndonjëherë për të: Të jap dorëheqjen në prill 2021!

Lajme te ngjashme