Home Aktualitet Foto/ Denoncim nga Librazhdi, njerëzit në radhë pa asnjë distancim për 3 mijë lekëshin e Ramës

Foto/ Denoncim nga Librazhdi, njerëzit në radhë pa asnjë distancim për 3 mijë lekëshin e Ramës

nga Editor

Nga Luçiano Boçi

SPOTE NË VEND TË INVESTIMEVE
Mbani distancën 1.5 m orienton Manastirliu nxënësit, sikur ky të ishtë çelësi magjik në shkollat tona pa standarte shëndetësore minimale e të degraduara fizikisht.
Maska është trendi, kërcen nga ana tjetër Shahini.
Meqenëse investojnë zero lekë për arsimin dhe sigurinë ndaj covid-19, i mbushin mendjen njerëzve me spote.
Por shihni çfarë ndodh me prindërit e nxënësve realisht, në një qendër të tërheqjes së ndihmës ekonomike dhe që ministreshat nuk e shohin.
Denoncimi vjen nga Komunë Qendër në Librazhd.
Në një temperaturë 40 gradë dhe të ngjeshur pa asnjë distancë dhe shumica pa maska, njerëzit detyrohen të torturohen duke rrezikuar çdo gjë, për të tërhequr lëmoshën 3 mijë lekëshe të Ramës.
Me siguri nuk kanë parë spotet e “gocave” të Ramës!

Fotografia e Luciano Boci
Fotografia e Luciano Boci
Fotografia e Luciano Boci

Lajme te ngjashme