Home Aktualitet Me Kamelën e vogël, e cila endërron të bëhet mjeke

Me Kamelën e vogël, e cila endërron të bëhet mjeke

nga Editor

Monika Kryemadhi, e cila gjëndet në Jalë te kampi veror i LRI, ka postuar foton e mëposhtëme me një shënim:

“Me Kamelën e vogël nga Jala që ka një ëndërr të bukur: të bëhet mjeke. Ja vlen gjithë mundi dhe energjia e të rriturve që t’ja bëjnë këtë ëndërr realitet Kameles dhe fëmijëve të tjerë”.

Lajme te ngjashme